Blog:
noutati, sfaturi, recomandari

De ce aleg proprietarii de magazine grilajele metalice Nyos?

Grilajele metalice reprezinta deja de multi ani cele mai eficiente si practice solutii atunci cand vine vorba de securizarea spatiilor comerciale. Nyos, producator cu renume si cu o experienta indelungata in domniul grilajelor metalice, ofera tuturor proprietarilor de magazine si spatii comerciale cele mai sigure variante de inchidere, la preturi corecte si cu garantia calitatii.

Nevoia de protectie este ideea in baza careia proprietarii de spatii comerciale doresc sa isi puna la adapost bunurile, documentele si marfurile de furturi si acte de vandalism, care din pacate sunt tot mai frecvente. Securizarea afacerii trebuie sa gaseasca si o solutie avantajoasa din punct de vedere al preturilor, iar aici isi intra in rol grilajele metalice.

De multi ani, aceasta optiune este preferata de tot mai multi proprietari de spatii comerciale, pentru numeroasele avantaje pe care le prezinta. Cateva dintre acestea va enumeram in continuare:

  • Grilajele metalice creeaza o bariera fizica in calea raufacatorilor. Orice tip de grilaj metalic, indiferent daca este vorba despre cele cu lamele pline, cu lamele perforate sau cu retele de tip romb, creeaza acea bariera fizica ce blocheaza accesul celor rau intentionati in magazinele pentru care se aleg astfel de solutii de protectie.
  • Grilajele metalice descurajeaza patrunderile prin efractie si furturile. Alaturi de alte masuri de protectie pe care trebuie sa le ia un proprietar de spatiu comercial, precum instalarea unui sistem de alarma sau a camerelor de supraveghere, grilajele metalice reusesc sa descurajeze la randul lor patrunderile prin efractie. Desi aparent pot sa nu prezinte o rezistenta deosebita, in fapt materialele din care sunt realizate sunt durabile si au capacitatea de a descuraja orice tentativa de furt.
  • Grilajele metalice ofera vizibilitate inauntrul spatiului protejat. Doar in cazul in care nu se doreste acest lucru, proprietarii de magazine si spatii comerciale pot opta pentru grilaje cu lamele pline. In majoritatea cazurilor insa, grilajele metalice lasa potentialilor clienti posibilitatea de a vedea produsele chiar si dupa terminarea programului de functionare al magazinului.
  • Grilajele metalice se pot adapta oricaror preferinte. Tipurile de grilaje metalice pe care le putem realiza la Nyos sunt foarte diverse. Poate fi vorba despre grilaje cu lamele pline sau cu lamele perforate, de grilaje cu retea rectangulara sau de tip romb ori de grilaje cu modalitati de actionare diferite. Oricare ar fi nevoia, la Nyos va oferim posibilitatea de a personaliza complet grilajul metalic care are ca scop protejarea afacerii.
  • Durabilitate oferita prin materiale de inalta calitate. Nu poate fi pusa la indoiala calitatea grilajelor metalice Nyos, intrucat portofoliul vast de clienti care au ales solutiile noastre dovedeste calitatea produselor pe care le oferim. Materialele din care sunt realizate aceste solutii de protectie sunt de cea mai buna calitate si garanteaza o durata indelungata de utilizare a grilajelor metalice. Pentru a asigura fiecare proprietar de magazin ca face cea mai buna alegere alegand grilajele metalice Nyos, am obtinut si certificarea de conformitate standardizata la nivel european, de la institutii de profil din Franta (este cunoscut faptul ca acestea sunt cele mai exigente din Europa).
  • Protejare a spatiilor comerciale – varianta economica. Solutiile alese de proprietarii de magazine pentru a-si proteja afacerile pot fi diverse. Unii apeleaza la sisteme de alarma si camere de supraveghere, iar altii chiar angajeaza agenti de paza pentru a monitoriza intreaga activitate, insa astfel de solutii sunt destul de costisitoare. Instalarea de grilaje metalice reprezinta alternativa economica, rentabila din punct de vedere financiar, dar si placuta din punct de vedere estetic.

grilaj metalic cu lamele perforate

  • Sisteme de actionare potrivite oricaror gusturi. Grilajele metalice Nyos pot fi realizate 100% personalizat, in functie de preferintele clientului. Proprietarii de magazine pot opta astfel pentru solutii de protectie adaptate la dimensiunile spatiului de acces, dar si pentru diverse modalitati de actionare a grilajelor. Acestea pot fi inchise si deschise manual sau electric, cu telecomanda, prin actionarea unui buton sau prin rasucirea unei chei.

Avand in vedere toate aceste atuuri, devine evident faptul ca instalarea de grilaje metalice reprezinta cea mai accesibila si rentabila alternativa de protejare a unui spatiu comercial. Nume importante din sectorul comercial apeleaza la solutiile oferite de Nyos, care sunt de asemenea ideale si pentru institutii, industrie sau chiar spatii rezidentiale. Pentru informatii si detalii suplimentare despre montaj, instalare si intretinere, specialistii nostri va stau oricand la dispozitie cu lamuriri.


Adauga Comentariu