Blog:
noutati, sfaturi, recomandari

Grilajele metalice – un atu pentru un plus de siguranta

Un atu pentru un plus de siguranta

Oricine spune ca preventia este cea mai buna metoda de a evita orice neajuns. La fel sta situatia si in cazul securitatii spatiilor de diverse destinatii. Chiar specialistii in acest domeniu recomanda implementarea masurilor preventive, care au rolul de a descuraja pe deplin hotii si spargatorii.

Solutii pentru siguranta spatiilor comerciale si nu numai

Alarmele, sistemele de supraveghere video si audio, senzorii de miscare si oricare alte elemente pot garanta siguranta suplimentara oricarui spatiu. Poate fi vorba, in acest caz, atat de spatii rezidentiale, cat si de institutii, spatii comerciale sau de alte destinatii.

Atunci cand vine vorba insa de asigurarea marfurilor, a documentelor de importanta deosebita, a birourilor private in care isi desfasoara activitatea angajatii, ori a casieriilor din diverse magazine, grilajele metalice constituie cea mai indicata optiune.

Avantajele oferite de grilajele metalice

Instalarea unui grilaj metalic ofera o dubla bariera impotriva posibilelor spargeri, in cazul spatiilor comerciale. Este vorba in primul rand despre bariera vizuala – eventualii rauvoitori vor putea observa ca respectivul spatiu este bine asigurat din acest punct de vedere, dar si de bariera fizica. Grilajul metalic instalat va impiedica accesul neautorizat, protejand foarte bine elementele pentru care se doreste un plus de siguranta.

La Nyos producem grilaje metalice destinate protejarii bunurilor din spatii comerciale, rezidentiale sau institutionale. Avantajele pe care le ofera acest tip de protectie sunt constituite de preventia vandalismului, a accesului neautorizat sau a patrunderilor prin efractie. In plus, un grilaj metalic constituie modalitatea ideala de a delimita spatii din hale industriale, depozite sau diverse spatii comerciale. Ventilatia si vizibilitatea nu sunt deloc impiedicate, grilajele asigurand un climat perfect pentru spatiile anterior amintite, cu un plus de protectie.

Tipuri de grilaje disponibile la Nyos

Pentru a completa necesarul de protectie in orice situatie, tipologia grilajelor metalice pe care o punem la dispozitia doritorilor este foarte diversificata.

Grilajele realizate la Nyos pot fi adaptate oricarui spatiu, existand variante diverse in care pot fi realizate. Poate fi vorba astfel despre grilaje metalice mobile sau fixe, ori grilaje automatizate sau actionate manual. Oricare dintre aceste variante respecta standardele de siguranta si ofera in acelasi timp si un aspect estetic deosebit.

Din cadrul grilajelor disponibile la Nyos mai fac parte si cele lamelare, tubulare, profilight, extensibile sau pliabile. Numai in cazul in care este vorba despre un grilaj lamelar plin, vizibilitatea interiorului protejat este impiedicata – in toate celelalte variante, protectia este asigurata concomitent cu posibilitatea de a vizualiza si ce se intampla in spatiul inchis prin grilaj.

Usile de tip rulou reprezinta de asemenea o alternativa fiabila de protejare a diverselor spatii. In special in acele situatii in care nu este posibila montarea usilor sectionale, usile de tip rulou isi dovedesc pe deplin utilitatea. In cazul in care unele persoane ar putea avea dubii in legatura cu capacitatea de izolare a usilor de tip rulou, le oferim si o lamurire: acestea izoleaza atat termic, cat si fonic, multumita lamelelor din aluminiu care sunt umplute cu spuma poliuretanica.

La Nyos ai parte de servicii complete

Instalarea si montajul grilajelor, usilor tip rulou sau chiar a usilor de garaj nu este singura operatiune de care poti beneficia in calitate de client Nyos. Gama de servicii conexe pe care o asiguram iti va garanta fiabilitate si durabilitate pentru oricare dintre produsele noastre.

Montaj, service si mentenanta sunt cele 3 operatiuni pe care le indeplinim cu succes, indiferent de situatie. Specialistii nostri sunt tot timpul disponibili, avand dotarile si experienta necesara pentru a garanta functionalitatea grilajelor si usilor de orice tip.

Apeleaza cu incredere la datele de contact de pe nyos.ro, daca ceea ce iti doresti este un plus de siguranta pentru spatiul in care iti desfasori activitatea.


Adauga Comentariu