Blog:
noutati, sfaturi, recomandari

Tipuri de grilaje metalice

Fiecare are o idee distincta despre grilajele metalice, in functie de ce modele a intalnit, de spatiul pe care urmeaza sa il inchida cu ajutorul unui grilaj, dar si tinand cont de destinatia respectivei incinte.

Pentru a va oferi o idee cat mai clara despre posibilitatile pe care le aveti, va facem in continuare o prezentare a tipurilor de grilaje pe care noi, cei de la Nyos, vi le putem oferi.

Grilaje metalice lamelaregrilaj-lamela


Cu totii le-am vazut instalate prin centre comerciale, ori in hale si diverse alte spatii de depozitare. Grilajele metalice lamelare sunt solutia ideala atunci cand se doreste inchiderea unui spatiu ce nu impune si necesitatea izolarii termice printr-o usa termoizolanta.

Acest tip de grilaje se imparte in doua categorii: cu lamele pline sau cu lamele perforate.

Grilajele metalice cu lamele pline blocheaza vizibilitatea atunci cand sunt coborate, protejand de asemenea spatiile de praf si murdarie. Varianta grilajelor metalice cu lamele perforate ofera o mai buna vizibilitate atunci cand grilajul este coborat.

Grilaje metalice tubularegrilaj-tubular

In cazul in care se doreste si mai multa vizibilitate in interiorul spatiului inchis cu un grilaj metalic, modelele Nyos Visis si Nyos Aero sunt solutia perfecta. Alaturi de modelele lamelare, grilajele metalice tubulare pot fi de asemenea intalnite in centre comerciale, la acele magazine la care se doreste ca marfa sa fie vizibila vizitatorilor chiar si atunci cand programul este incheiat.

Alternativa acestor grilaje tubulare ofera un plus pe partea estetica. Excelenta vizibilitate este completata de un aspect deosebit, care se poate potrivi atat unui ambient clasic, cat si pentru securizarea spatiilor mai moderne.

Siguranta pe care o ofera aceste grilaje metalice garanteaza proprietarilor de spatii protectie impotriva accesului neautorizat, a vandalismului sau a patrunderii prin efractie. Tuburile utilizate la realizarea acestor modele de grilaje sunt realizate din otel galvanizat, dimensiunile acestora variind in functie de model.

Grilaje metalice profilightgrilaj-profilight

Cei care cauta un sistem de inchidere elegant, durabil si placut din punct de vedere estetic, gasesc in grilajele metalice profilight solutia ideala. Acestea reprezinta gama de lux a grilajelor metalice si au multiple utilizari.

Un grilaj metalic profilight poate fi folosit atat pentru delimitarea spatiilor interioare, cat si a celor exterioare, poate inchide un spatiu comercial sau poate separa spatii in cladiri de birouri, banci, institutii, farmacii, hoteluri etc.

Prin aspectul deosebit si eleganta de care dau dovada, aceste grilaje metalice sunt utilizate de asemenea si in sectorul rezidential, delimitand garaje, piscine, foisoare, terase sau diverse alte anexe.

Grilaje metalice extensibilegrilaj-extensibil

Reprezinta o solutie putin mai “retro”, insa asta nu inseamna ca versatilitatea sau robustetea au cumva de suferit.

Grilajele metalice extensibile sunt special realizate pentru a inchide spatii de diverse destinatii, unde nu exista o alta posibilitate.

Adaptabilitatea pentru orice tip de spatii – ferestre, usi sau alte goluri deja existente – face ca aceste modele de grilaje metalice sa fie foarte adaptabile, fiind utilizate atat in sectorul comercial, cat si in cel rezidential, institutional sau industrial.

Grilaje metalice pliabilegrilaj-pliabil

Daca in cazul grilajelor metalice extensibile deschiderea si inchiderea acestora se realiza in plan orizontal, prin deplasare laterala, la grilajele metalice pliabile inchiderea si deschiderea se realizeaza in plan vertical.

Astfel de solutii sunt potrivite pentru compartimentarea spatiilor comerciale de mari dimensiuni, acolo unde nu exista posibilitatea instalarii modelelor de grilaje mentionate anterior.

Elementele din care sunt construite sunt realizate din otel galvanizat, iar plierea acestora se realizeaza in plan vertical.

Pentru fiecare dintre aceste modele de grilaje metalice, oferim accesorii si posibilitati multiple de personalizare. Poate fi vorba despre sistemul de deschidere – manual sau automat – de manere, intrerupatoare, sisteme de blocare sau selectoare cu cheie, oricare dintre acestea fiind ideale pentru a se plia oricaror nevoi.

Pentru mai multe detalii tehnice despre tipurile de grilaje metalice, verificati specificatiile mentionate pe site-ul nostru www.nyos.ro.


Adauga Comentariu