Blog:
noutati, sfaturi, recomandari

Una dintre marile probleme ale proprietarilor de spatii: alegem siguranta sau economiile?

alegem siguranta

Siguranta este un termen care ne face sa ne gandim la numeroase aspecte, atat din punctul de vedere al locului de munca, cat si al mediului familial. Un lucru cert este ca nu sunt putini cei care incep zilnic sa se gandeasca la elementele ce tin de siguranta spatiilor pe care le detin. Desi este extrem de indicat sa se opteze, inainte de toate, pentru asigurari care sa acopere riscurile legate de hazarde naturale sau de acte de vandalism si intrari prin efractie, este mult mai simplu, ca metoda preventiva, sa se achizitioneze grilaje metalice.

Avantajul grilajelor metalice este dat nu doar de durata acestora de viata, impresionanta (asta, bineinteles, in cazul in care sunt instalate corespunzator), dar si de varietatea in care se pot folosi. De exemplu, aceste elemente sunt extrem de utile in cazul oricaror feluri de depozite sau spatii comerciale – inlocuitoare ale usilor, dar si in vederea delimitarii unor asemenea zone.

 

De ce este mai simplu sa alocam o suma mai mare o singura data in loc sa platim sume mai mici cu valoare totala mult mai ridicata?

Ei bine, atunci cand vine vorba de investitii, oamenii pot deveni reticenti. In primul rand, apare problema costurilor care urmeaza sa intervina in cazul oricaror investitii. Majoritatea persoanelor care detin spatii comerciale nu constientizeaza pe cat ar trebui importanta aspectelor ce tin de siguranta unui astfel de loc. Indiferent daca acel spatiu urmeaza a fi folosit de proprietari sau va fi dat spre inchiriere, o investitie sigura este in mod cert achizitia de grilaje metalice. Vedem zilnic pe canalele de stiri ca in toata tara au loc diverse evenimente dezastruoase pentru cei ce activeaza in astfel de locatii: ori are loc un incendiu si spatiul respectiv nu este dotat cu elemente ignifuge si astfel se pierde tot, ori au loc vandalizari ce conduc la pierderea si distrugerea elementelor de valoare si asa mai departe.

In astfel de cazuri, asa cum sunt cele mentionate anterior, un grilaj metalic actioneaza ca o masura de protectie de baza. Este extrem de greu ca aceste produse sa poata fi distruse, iar gradul de securitate pe care il ofera este cu siguranta unul ridicat. Daca oamenii sunt obisnuiti sa investeasca sume minore pentru tot felul de imbunatatiri ale spatiului propriu zis, insa se feresc de o investitie care i-ar scapa de sumele mentionate, atunci aceasta este cu siguranta o mare greseala.

Grilajele metalice se gasesc sub forme diversificate. Asadar, cei interesati pot opta pentru cele cu lamela perforata, care desi au dezvantajul ce consta in grad de vizibilitate crescut, se vor bucura de o mai buna aerisire a spatiului respectiv.

Un alt element care nu trebuie neglijat este, de asemenea, aspectul estetic. Grilajele metalice castiga din nou un plus in aceasta situatie prin faptul ca imbina ideea de practic cu cea de estetic.

Totodata, atunci cand vine vorba de grilaje si rulouri metalice, este esential sa se ia in calcul persoanele care se ocupa nu doar de producerea sau comercializarea acestor produse, ci si montarea sau instalarea lor. Cu siguranta, o persoana sau o echipa specializata in acest domeniu, care mai vine insotita si de experienta in cadrul aceluiasi pachet, va oferi proprietarului bucuria ca a investit corect si inteligent. Daca un grilaj metalic nu va fi montat conform cerintelor necesare, dar nici cu sculele si uneltele corespunzatoare, atunci suma alocata unui astfel de sistem de protectie va fi irosita in van, gradul de protectie nefiind asigurat.

Grilajele metalice pot fi alese atat cu actionare manuala, cat si automata. In cazul in care se alege un astfel de sistem bazat pe o tehnologie noua, proprietarul va fi scutit de efortul depus in ridicarea rulourilor pentru a avea acces la spatiul sau.

Orice persoana care isi doreste eficienta, siguranta si investitii optime pentru un spatiu comercial va lua in mod cert sub analiza ideea achizitionarii unui grilaj metalic, tinand cont de avantajele oferite de un astfel de sistem pe termen lung.


Adauga Comentariu