Grilaje metalice lamelare

Grilaje metalice lamelare


Grilajele lamelare reprezinta o solutie practica pentru inchiderea unui spatiu care se doreste a fi securizat, dar care nu necesita o poarta termoizolanta care sa mentina temperatura. Acest model de grilaj poate fi intalnit adesea in magazinele din centrele comerciale, dar este foarte popular si pentru inchiderea spatiilor de depozitare si a halelor.

Lamele pline vs. lamele perforate

Lamelele pline impiedica orice vizibilitate cand grilajul este coborat, insa grilajele cu lamele perforate ofera vizibilitate buna in interiorul spatiului. Un avantaj al grilajelor din lamele pline e ca protejeaza vitrinele magazinelor de praf, acestea murdarindu-se mai greu.

Pentru spatii unde se doreste mai multa vizibilitate cand grilajul este coborat, recomandam modelele de grilaje compuse din tuburi, Nyos Aero si Nyos Visis.

Siguranta

Acest tip de grilaj metalic ofera siguranta prin materialul solid din care este construit. Este vorba de lamele de otel galvanizat, grosimea si greutatea lor variind in functie de modelul ales (vezi tabelul tehnic de mai jos). Grilajele metalice de protectie previn accesul neautorizat, impiedica vandalismul si, bineinteles, previn intrarea prin efractie.

Aspect si design

Atat lamelele pline, cat si cele perforate au un aspect modern si pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL. Pentru un design atractiv, este recomandat ca intregul sistem de grilaj metalic sa fie montat pe un incadrament, astfel incat acesta sa fie acoperit in intregime cand intreaga plasa metalica este coborata. Sina laterala pe care coboara grilajul este una subtire ce poate fi mascata, integrandu-se astfel estetic cu intregul decor.
Model

Poti alege din mai multe modele de grilaje metalice fiecare avand caracteristici si aplicatii specifice.


Culori

Grilajele metalice Nyos de la Dusadoor sunt disponibile in orice culoare din paleta de culori RAL.

Actionare

Pentru o rulare cat mai comoda, actionarea grilajelor metalice se pot face automat sau manual.


Accesorii

Grilajele metalice se pot accesoriza cu selector cu cheie simplu, selector cu cheie dotat cu dispozitiv de deblocare, intrerupator cu buton, telecomanda,capace din nylon si maner.