Grilaje metalice profilight

Grilaje metalice profilight


Grilajele Profilight fac parte din gama de lux a grilajelor metalice, reprezentand un sistem de inchidere deosebit de estetic si elegant, potrivit atat pentru interior cat si pentru exterior. Sunt alcatuite din profile de aluminiu extrudat cu insertii de policarbonat.

Siguranta

Siguranta mecanica oferita de grilajele Profilight este extrem de ridicata. Modulul din policarbonat este practic incasabil, avand o rezistenta de 250 de ori mai mare decat cea a sticlei. Totodata, caracteristicile de izolare termica si fonica le depasesc pe cele ale sticlei.

Grilajele din aluminiu cu insertii de policarbonat Profilight sunt folosite pentru securizarea vitrinelor magazinelor stradale, inchiderea spatiilor comerciale din cadrul complexelor comerciale, delimitarea interioara a supermarketurilor, in cladiri de birouri, hoteluri, banci, farmacii etc.

Datorita elegantei lor, aceste grilaje metalice sunt folosite si in domeniul rezidential pentru inchiderea garajelor, piscinelor, foisoarelor, teraselor si anexelor.

Module transparente din policarbonat

Datorita insertiilor modulelor de policarbonat, aceste grilaje permit patruderea luminii in proportie de pana la 92%. În plus, aceste module nu deformeaza, avand aceleasi caracteristici optice ca un geam de sticla de buna calitate.

Profilele de aluminiu pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL.
Culori

Grilajele metalice Nyos de la Dusadoor sunt disponibile in orice culoare din paleta de culori RAL.

Actionare

Pentru o rulare cat mai comoda, actionarea grilajelor metalice se pot face automat sau manual.


Accesorii

Grilajele metalice se pot accesoriza cu selector cu cheie simplu, selector cu cheie dotat cu dispozitiv de deblocare, intrerupator cu buton, telecomanda,capace din nylon si maner.