Usi antifoc
sigure si cu un design atragator

Usi antifoc

Despre Usi Antifoc

Cuvant despre:
Pe langa grilaje metalice, Nyos comercializeaza si Usi Antifoc prin care vrem sa aducem un plus de calitate si complexitate serviciilor noastre. Usile antifoc sunt o solutie flexibila si sigura care raspunde perfect necesitatilor spatiilor precum: locuinte, supermarketuri, spitale, magazine, sali motoare, cinematografe, restaurante si orice alte cladiri publice.

Usile antifoc marca Dierre Italia sunt aprobate din punct de vedere al rezistentei la foc si sunt folosite in special in mediul industrial hotelier sau cu flux mare de persoane unde sunt impuse norme de siguranta publica.

Usile antifoc au un dublu rol, securizarea caii de evacuare a persoanelor din cladire in caz de incendiu si oprirea expansiunii acestuia. Elementele pasive mentin focul in prima faza, aceea de extindere, impiedicand atingerea fazei de flash-over (momentul in care brusc se aprind toate materialele combustibile din incinta si in care se ating temperaturi foarte mari 1000-1800 grade celsius).

Informatiile statistice arata ca pagubele produse unei cladiri in care sunt folosite elemente pasive de protectie la foc (in care evident sunt incluse usile rezistente la foc) sunt diminuate cu pana la 70%. In ideea de a pune umarul la securitatea semenilor nostri si pastrarea intacta a bunurilor vom sta la dispozitia partenerilor si clientilor nostri de-acum incolo si cu Usi Antifoc.

Contact:
Calea Borsului nr.38, Oradea 410605, Romania, EU
Tel: 0733 931 220 , Fax: +4 (0) 259 44 14 83