Grilaje metalice tubulare

Grilaje metalice tubulare


Pentru o vizibilitate cat mai mare in interiorul spatiului protejat, grilajele metalice Visis si Aero sunt solutia ideala. Aceste modele de grilaje se intalnesc mai ales in magazinele din centrele comerciale, unde e important sa se vada interiorul magazinului si dupa incheierea programului.

Pentru spatii unde se doreste mai putina vizibilitate cand grilajul este coborat, recomandam modelele de grilaj lamelar.

Nyos Visis si Nyos Aero

Diferenta dintre grilajele Visis si grilajele Aero sunt in primul rand de ordin estetic, ambele fiind compuse din elemente tubulare şi permitand e excelenta vizibilitate in interior dupa inchiderea lor. Grilajele Visis au un aspect mai organic, integrandu-se excelent in spatiile decorate mai clasic, în timp ce grilajele Aero sunt mai geometrice, fiind potrivite spatiilor moderne.

Totusi, exista si diferente de ordin tehnic - consultati tabelul de specificatii tehnice de mai jos pentru mai multe detalii sau contactati-ne.

Siguranta

Acest tip de grilaj metalic ofera siguranta prin materialul solid din care este construit. Este vorba de tuburi de otel galvanizat, grosimea si greutatea lor variind in functie de modelul ales (vezi tabelul tehnic de mai jos). Grilajele metalice de protectie previn accesul neautorizat, impiedica vandalismul si, bineinteles, previn intrarea prin efractie.

Aspect si design

Grilajele Nyos Visis si Nyos Aero au un aspect modern si pot fi vopsite in orice culoare din paleta RAL. Pentru un design atractiv, este recomandat ca intregul sistem de grilaj metalic sa fie montat pe un incadrament, astfel incat acesta sa fie acoperit in intregime cand intreaga plasa metalica este coborata. Sina laterala pe care coboara grilajul este una subtire ce poate fi mascata, integrandu-se astfel estetic cu intregul decor.
Model

Poti alege din mai multe modele de grilaje metalice fiecare avand caracteristici si aplicatii specifice.


Culori

Grilajele metalice Nyos de la Dusadoor sunt disponibile in orice culoare din paleta de culori RAL.

Actionare

Pentru o rulare cat mai comoda, actionarea grilajelor metalice se pot face automat sau manual.


Accesorii

Grilajele metalice se pot accesoriza cu selector cu cheie simplu, selector cu cheie dotat cu dispozitiv de deblocare, intrerupator cu buton, telecomanda,capace din nylon si maner.