Grilaje metalice extensibile

Grilaje metalice extensibile


Acest model clasic de grilaj metalic este conceput pentru a inchide vitrine, geamuri si usi rezidentiale sau industriale unde nu se doreste sau nu este posibila utilizarea buiandrugilor.

Scheletul pe care vine montat grilajul este un chenar format din doua profile laterale si doua sine in partea de sus si de jos, pe care are loc miscarea acestuia. Spatiul utilizabil se reduce nesemnificativ deoarece poarta se pliaza in lateral ocupand un volum foarte mic.

Versatilitate

Manevrarea usoara, robustetea, aspectul usor retro si posibilitatea de adaptare pentru golurile deja existente (usi sau geamuri) fac ca aceste grilaje metalice sa fie foarte versatile, fiind potrivite inclusiv pentru inchiderea spatiilor rezidentiale.

Actionare manuala

Operatiunea de inchidere si deschidere se face rapid si usor cu ajutorul manerului. Modul de actionare este doar manual, fara posibilitate de automatizare.
Culori

Grilajele metalice Nyos de la Dusadoor sunt disponibile in orice culoare din paleta de culori RAL.

Actionare

Pentru o rulare cat mai comoda, actionarea grilajelor metalice se pot face automat sau manual.


Accesorii

Grilajele metalice se pot accesoriza cu selector cu cheie simplu, selector cu cheie dotat cu dispozitiv de deblocare, intrerupator cu buton, telecomanda,capace din nylon si maner.